Award Winning Monolithic Castle Resident Villa

Chung Chieh Tseng Demonstrates The Monolithic Castle Resident Villa

Chung Chieh Tseng, the designer of the displayed project Award Winning Monolithic Castle Resident Villa explicates, This is a 290 square meters residential space for a family of four. Owing to the long-term operation of the stone trade by the house owner, has highly appreciative ability to stone, the requirements are therefore relatively high. In order to make the owner have brand new experience different from the past, adopt a large number of stone plate veneers to create rich texture and expression in the space, to make natural light and elaborate arranged the light source to state the life aesthetics..

Award Winning Monolithic Castle Resident Villa Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=77954

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Depict News homepage.

Design Public Relations
Copyright © 2010 - 2020 Depict News - depictnews.com - All Articles